^ 1960 ASTRIDLAAN

Nieuwbouw uitbreiding van een autogarage.

CLIENT: Geraard Motor - De Smet - GD&J
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1702 GEMEENTESTR vo2

Case study house / conceptwoning met beperkt budget.

CLIENT: Frederik De Padt
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1865 STEENHUFFELDORP

Verbouwen van een herenhuis.

CLIENT: De Boeck Marieke & Mertens Thijs
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1911 EECKHOUT

Compacte nieuwbouw woning met geprofileerde stalen gevelbekleding.

CLIENT: Jelien Krikilion & Wim Van de Vyver
LOCATION: Bever
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1717 BRIKSTR

Verbouwen van een hoeve met chicoreibranderij.

CLIENT: Karen Deprez en Pieter Snoeks
LOCATION: Herne
DESIGN: 2017
STATUS: Uitvoering
 
^ 1928 SCHILLEBEEKSTR

Nieuwbouw woning met zuid gerichte binnentuin langs de voorzijde.

CLIENT: Wim Van Holder & Lien Ogiers
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1609 KAPELLESTR

Nieuwbouw woning aan de voet van de Bosberg.

CLIENT: Annelies Andries & Tom Paeleman
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2016
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1711 MITURAYE

Bouwen van een nieuwbouw eengezinswoning naast een ruïne van een korenmolen.

CLIENT: Liesbet Servaes & Bjorn Van De Vreken
LOCATION: Ellezelles
DESIGN: 2017
STATUS: Uitvoering
De uitdaging van deze opdracht was om de bijzondere plek en de schoonheid van de bestaande ruïne te koesteren. Er werd een langwerpig en ingetogen volume ontworpen in de archetypische vorm van een langhoeve met zadeldak. De nieuwe horizontale toevoeging concurreert niet met de verticaliteit van de korenmolen. Beide vormen zijn sober en versterken elkaar. De kroonlijst van de nieuwe woning is daarom uitzonderlijk laag, binnenin werd het dak opengewerkt zodat er toch een grote ruimtelijkheid ontstaat. Grote raampartijen werden strategisch gepositioneerd in het massieve volume om zo het zicht op het landschap van 'Pays Des Collines' naar binnen te trekken.
 
^ 1736 TORENVELD

CLIENT: Kirsten Blanckaert & Yorick Lison
LOCATION: Bever
DESIGN: 2018
STATUS: Uitvoering
 
^ 1714 NEKKERSPUT

Hernieuwen en uitbreiden van een bestaande ééngezinswoning.

CLIENT: Stephanie Vande Velde & Billemon Dieter
LOCATION: Pollare
DESIGN: 2017
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1610 STATIONSTR

Hernieuwen van een bestaand herenhuis en omvormen naar een meergezinswoning met architectenkantoor.

CLIENT: Anouchka Olbrechts en Andreas De Boeck
LOCATION: 9220 Hamme, Stationstraat 8
DESIGN: 2016
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1822 OUDESTEENWEG

Nieuwbouw gesloten bebouwing met zicht op de Oudenberg.

CLIENT: Ellen Herregods & Thomas De Ryck
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2027 ARESTR

Nieuwbouw driegevelwoning

CLIENT: Stefanie Verstockt & Wouter Massez
LOCATION: Herzele
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2034 PUTTEKEN

CLIENT: Wim Lumen
LOCATION: Vollezele
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2031 TENABELE

Renoveren en uitbreiden van een eengezinswoning met een tuinkamer.

CLIENT: Jan Moens
LOCATION: Nukerke
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2016 HOLSTR

Nieuwbouw woning met stalen gevelbekleding.

CLIENT: Mieke Cools & Jasper Van Renterghem
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1963 BLARENHOEK

CLIENT: Natalie & Sven (MAKSIMO)
LOCATION: Zottegem
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1951 BERGESTR

Renovatie en uitbreiding van een eengezinswoning.

CLIENT: Wouter Vleeschouwers & Lotte Van Waeyenberg
LOCATION: Herzele
DESIGN: 2019
STATUS: Bouwaanvraag
 
^ 1944 WvMOERBEKESTR

Nieuwbouw woning in een bestaande loods.

CLIENT: /
LOCATION:
DESIGN: 2019
STATUS: Uitvoering
 
^ 1973 WALLESTR

Renovatie

CLIENT: Isabelle Decallone & Karoline De Corte
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2014 COMMIJN

CLIENT: Particuliere bouwheer
LOCATION: Bever
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1924 OUDENAARDSESTR

Ontwikkelen van een stadsdeel in de stationsbuurt van Geraardsbergen.

CLIENT: Privé investeerder (Bart Meganck Erratum)
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1745 PLEISPARK

Bouw van 15 nieuwbouw meergezinswoningen in een groene omgeving.

CLIENT: BVBA PTM Engineering
LOCATION: Gent
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1821 VALLARTA

Woontoren met restaurant op gelijkvloers en dakterras met zwembad.

CLIENT: PTM group
LOCATION: Vallarta, Mexico
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1808 KLKVVRSTR

Nieuwbouw assistentiewoningen.

CLIENT: Wehashem BVBA
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^1807 KLKVVRSTR

Nieuwbouw assistentiewoningen.

CLIENT: Wehashem BVBA
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1849 L.FISCHERLAAN

Verbouwen van een halfopen eengezinswoning naar twee appartementen.

CLIENT: Karen Vanstaen & Michel Thysen
LOCATION: Meise
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1931 KLAKVIJVERSTR

Nieuwbouw assistentiewoningen.

CLIENT: Wehashem BVBA
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1720 INDUSTRIALISED HOUSING SYSTEM

Ontwikkelen van woontypologieën voor een geïndustrialiseerd houtskeletbouw systeem.

CLIENT: MOPAC systems
LOCATION: Lommel
DESIGN: 2017
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1974 ERREBEKSTR

Tijdelijke verblijfplaats voor retraite in het landelijke Pajottenland.

CLIENT: Private
LOCATION: Galmaarden
DESIGN: 1974 ERREBEKSTR
STATUS: Voorontwerp
Het gebouw gaat op in zijn omgeving door zijn vorm en materiaalgebruik. Aan de hand van een groendak verschuilt het volume zich haast in het bestaand talud. Het langgerekt gebouw met enkel een gelijkvloers verdiep accentueert de helling van de straat. De architectuur speelt in op zijn context en vormt een harmonisch geheel met het landschap.
 
^1830 KRUISVELD

Nieuwbouw kantoor en uitbreiding loods.

CLIENT: Technicas
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1804 ADAMSTR

Nieuwbouw uitbreiding en renovatie van een bestaand gebouw naar bedrijven centrum.

CLIENT: Evotis BVBA
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Uitvoering
 
^ 1603 GAVERSTR

Hernieuwen en omvormen van een bestaande ééngezinswoning naar één kantoor en drie wooneenheden.

CLIENT: Steenhoudt Jan
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2016
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1744 ADAMSTR

Verbouwen van een herenhuis en uitbreiden naar kantoren.

CLIENT: Kristof Persoons
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1735 STPIETERSNIEUWSTR

Ontwerp voor een koffiebar.

CLIENT: OR coffee bar
LOCATION: Gent
DESIGN: 2017
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1735 STPIETERSNIEUWSTR

Staalstructuur met verticale terrassen en wintertuin.

CLIENT: Ana Attento
LOCATION: Gent
DESIGN: 2017
STATUS: Niet uitgevoerd
 
^ 1918 L.FISCHERLAAN

Ontwerp voor een degustatieruimte met wijnkelder.

CLIENT: Michele Moresi
LOCATION: Meise
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1850 JOURDANPLEIN

Ontwerp voor een koffiebar.

CLIENT: OR Coffee bar
LOCATION: Brussel
DESIGN: 2018
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1960 ASTRIDLAAN

Nieuwbouw uitbreiding van een autogarage.

CLIENT: Geraard Motor - De Smet - GD&J
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2019 NINOOFSEST

Bouwen van een wijnbar en toonzaal in een bestaande loods.

CLIENT: MINNEGOED WINES
LOCATION: Ronse
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^1805 DAGMOEDSTR

Buurthuis met openbaar plein en park + assistentiewoningen

CLIENT: Beauprez Service Residenties VZW
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1917 SINT AMELBERGAKERK

Inzending voor een tijdelijke interventie op de Sint-Amelbergakerk in Bossuit naar aanleiding van een open oproep. De hernieuwde publieke ruimte wordt extra in de kijker gezet door de uitkijkpost. Deze nodigt de bezoeker uit om de voorgaande ingreep te bezoeken en van een ander perspectief te bekijken. Het nieuwe volume fungeert, net zoals de kerktoren, als landmark en structureert het dorp en zijn directe omgeving.

CLIENT: Contrei live - Intercommunale Leiedal
LOCATION: Avelgem, Leiedal
DESIGN: 2019
STATUS: Niet uitgevoerd
 
^ 1947 ZONNEBLOEMSTR

Lichtinstallatie voor een kunstencentrum in een voormalig shopping center.

CLIENT: Denderland
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Opgeleverd
 
^ 2017 NIEMANDSLAND

Bouwen van een uitkijktoren op de grens van Nederland en België

CLIENT: EGTS Linieland
LOCATION: Land van Waas en Hulst
DESIGN: 2020
STATUS: Geselecteerd in de preselectie
 
^ 1302 GASTHUISSTR

Hernieuwen van een bestaand gebouw en omvormen tot architectenkantoor en drie wooneenheden.

CLIENT: Mathias Desmecht
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2013
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1902 BRUGSTRAAT

Verbouwing van een hoeve naar een eengezinswoning met wintertuin.

CLIENT: Veerle Vansteen
LOCATION: Maldere, Londerzeel
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1858 VOGELSTRAAT

Renoveren van een hoeve naar een woning met wintertuin.

CLIENT: Miranda Van Tricht & Inge Thibaut
LOCATION: Sint-Pieters-Leeuw
DESIGN: 2018
STATUS: Uitvoering
 
^ 1915 KANAKKENDRIES

Uitbreiding van een eengezinswoning in de dorpskern van Zarlardinge.

CLIENT: Erika Bekaert
LOCATION: Zarlardinge, Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1842 VOSKENSSTR

Ontwerp voor het uitbreiden van een bestaande woning op de flank van de Oudenberg. Toevoeging van een nieuwe leefruimte in polycarbonaat.

CLIENT: Maxime Cools
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1856 HOGEWEG

Uitbreiding van een hoeve.

CLIENT: Mieke Van Den Eynden & Toon Cornelis
LOCATION: Asse
DESIGN: 2018
STATUS: Bouwaanvraag
 
^ 1866 HOFSTR

Uitbreiden van een eengezinswoning met een tuinkamer in houten blokkaderramen.

CLIENT: dhr. en mevr. Vereertbrugghen
LOCATION: Denderbelle
DESIGN: 2018
STATUS: Bouwaanvraag
De massieve houten structuur vormt tegelijkertijd de blokkader structuur van het buitenschrijnwerk. De grote raampartijen weerspiegelen de omgeving zodat de architectuur niet te veel aandacht vraagt. Door de specifieke detaillering straalt het gebouw rust en eenvoud uit. Zowel de dakrand als de licht uitkragende vloerplaat laten het gebouw haast zweven in het landschap.
 
^ 1942 GROTENDRIES

Verbouwing van een bungalow woning.

CLIENT: Isabelle Cloots & Jelle Maes
LOCATION: Meise
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1937 HOLSTR

Uitbreiden van een eengezinswoning met een tuinkamer en wintertuin.

CLIENT: Louisa Persoons
LOCATION: Malderen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp