^ 1735 STPIETERSNIEUWSTR

Ontwerp voor een koffiebar in het hartje van Gent/ interieur.

CLIENT: OR coffee bar
LOCATION: Gent
DESIGN: 2017
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1735 STPIETERSNIEUWSTR

Staalstructuur met verticale terrassen en wintertuin.

CLIENT: Ana Attento
LOCATION: Gent
DESIGN: 2017
STATUS: Niet uitgevoerd
 
^ 1918 L.FISCHERLAAN

Ontwerp voor een degustatieruimte met wijnkelder.

CLIENT: Michele Moresi
LOCATION: Meise
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1850 JOURDANPLEIN

Ontwerp voor een koffiebar.

CLIENT: OR Coffee bar
LOCATION: Brussel
DESIGN: 2018
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1960 ASTRIDLAAN

Nieuwbouw uitbreiding van een autogarage/ industriebouw staalskelet.

CLIENT: Geraard Motor - De Smet - GD&J
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Definitief voorontwerp
 
^ 2019 NINOOFSEST

Bouwen van een wijnbar en toonzaal voor groothandel in een bestaande loods/ industriebouw staalskelet.

CLIENT: MINNEGOED WINES
LOCATION: Ronse
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2104 BZWEG

Nieuwbouw showroom, kantoren en loodsen met laadkades/ industriebouw betonskelet.

CLIENT: /
LOCATION: /
DESIGN: 2021
STATUS: Schetsontwerp
 
^ 2014 COMMIJN

CLIENT: Particuliere bouwheer
LOCATION: Bever
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1924 OUDENAARDSESTR

De microtorens-Hoger bouwen en verdichten/ prefab industriebouw betonconstructie.

CLIENT: Privé investeerder
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Opmaak bouwaanvraag
Ontwikkelen van een stadsdeel in de stationsbuurt van Geraardsbergen. Een nieuwbouw meergezinswoning met 38 woon-units, horeca gelegenheid en ondergrondse parking.
 
^ 1821 VALLARTA

Woontoren met restaurant op gelijkvloers en dakterras met zwembad.

CLIENT: PTM group
LOCATION: Vallarta, Mexico
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1974 ERREBEKSTR

Tijdelijke verblijfplaats voor retraite in het landelijke Pajottenland.

CLIENT: Private
LOCATION: Galmaarden
DESIGN: 1974 ERREBEKSTR
STATUS: Voorontwerp
Het gebouw gaat op in zijn omgeving door zijn vorm en materiaalgebruik. Aan de hand van een groendak verschuilt het volume zich haast in het bestaand talud. Het langgerekt gebouw met enkel een gelijkvloers verdiep accentueert de helling van de straat. De architectuur speelt in op zijn context en vormt een harmonisch geheel met het landschap.