^ 2007 HERENVELD

Interieur renovatie van het Bedrijvencentrum Regio Geraardsbergen.

CLIENT: Bedrijvencentrum Regio Geraardsbergen nv
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2020
STATUS: Aanbesteding
 
^ 1865 STEENHUFFELDORP

Verbouwen van een herenhuis.

CLIENT: De Boeck Marieke & Mertens Thijs
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2027 ARESTR

Nieuwbouw driegevelwoning

CLIENT: Stefanie Verstockt & Wouter Massez
LOCATION: Herzele
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1900 S1

Ontwerp Sara De Pelsemaeker

CLIENT: n.v.t.
LOCATION: Gent
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1900 S2

Ontwerp Sara De Pelsemaeker

CLIENT: n.v.t.
LOCATION: Gent
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^1830 KRUISVELD

Nieuwbouw kantoor en uitbreiding loods voor opslag/ industriebouw staalskelet.

CLIENT: Technicas
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2018
STATUS: Definitief voorontwerp
 
^ 1804 ADAMSTR

Bedrijvencentrum met evenementenzaal/ renovatie en nieuwbouw uitbreiding met betonskelet.

CLIENT: Evotis BVBA
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Gesloten ruwbouw winddicht opgeleverd
Nieuwbouw uitbreiding met betonskelet en renovatie van een bestaand gebouw naar kantoren, evenementenzaal en twee appartementen.
 
^ 1735 STPIETERSNIEUWSTR

Ontwerp voor een koffiebar in het hartje van Gent/ interieur.

CLIENT: OR coffee bar
LOCATION: Gent
DESIGN: 2017
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1918 L.FISCHERLAAN

Ontwerp voor een degustatieruimte met wijnkelder.

CLIENT: Michele Moresi
LOCATION: Meise
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1850 JOURDANPLEIN

Ontwerp voor een koffiebar.

CLIENT: OR Coffee bar
LOCATION: Brussel
DESIGN: 2018
STATUS: Opgeleverd
 
^ 2019 NINOOFSEST

Bouwen van een wijnbar en toonzaal voor groothandel in een bestaande loods/ industriebouw staalskelet.

CLIENT: MINNEGOED WINES
LOCATION: Ronse
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1858 VOGELSTRAAT

Renoveren van een hoeve naar een woning met wintertuin.

CLIENT: Miranda Van Tricht & Inge Thibaut
LOCATION: Sint-Pieters-Leeuw
DESIGN: 2018
STATUS: Uitvoering
 
^ 1856 HOGEWEG

Uitbreiding van een hoeve.

CLIENT: Mieke Van Den Eynden & Toon Cornelis
LOCATION: Asse
DESIGN: 2018
STATUS: Bouwaanvraag