^ 2061 WILDERSTR

Nieuwbouw eengezinswoning/ betonskelet.

CLIENT: /
LOCATION: Galmaarden
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2065 BRNG

Vrijstaande nieuwbouw eengezinswoning in 'Mid Century Modern' stijl.

CLIENT: Privaat
LOCATION: /
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1702 GEMEENTESTR vo2

Case study house / conceptwoning en wintertuin bekleed met polycarbonaat/ staalstructuur.

CLIENT: Frederik De Padt
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1911 EECKHOUT

Compacte nieuwbouw woning met geprofileerde stalen gevelbekleding.

CLIENT: Jelien Krikilion & Wim Van de Vyver
LOCATION: Bever
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2067 LANGEVELDE

Nieuwbouw driegevelwoning met splitlevels.

CLIENT: Yana Kiekens & Sarren Abbeloos
LOCATION: Merchtem
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1865 STEENHUFFELDORP

Verbouwen van een herenhuis.

CLIENT: De Boeck Marieke & Mertens Thijs
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1717 BRIKSTR

Verbouwen van een hoeve met chicoreibranderij.

CLIENT: Karen Deprez en Pieter Snoeks
LOCATION: Herne
DESIGN: 2017
STATUS: Uitvoering
 
^ 1928 SCHILLEBEEKSTR

Nieuwbouw woning met zuid gerichte binnentuin langs de voorzijde.

CLIENT: Wim Van Holder & Lien Ogiers
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2051 HOOGHEIDE

Vrijstaand tuinpaviljoen in staalskelet.

CLIENT: Privaat
LOCATION:
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1609 KAPELLESTR

Nieuwbouw woning aan de voet van de Bosberg.

CLIENT: Annelies Andries & Tom Paeleman
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2016
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1711 MITURAYE

Bouwen van een nieuwbouw eengezinswoning naast een ruïne van een korenmolen/ massiefbouw.

CLIENT: Liesbet Servaes & Bjorn Van De Vreken
LOCATION: Ellezelles
DESIGN: 2017
STATUS: Opgeleverd
De uitdaging van deze opdracht was om de bijzondere plek en de schoonheid van de bestaande ruïne te koesteren. Er werd een langwerpig en ingetogen volume ontworpen in de archetypische vorm van een langhoeve met zadeldak. De nieuwe horizontale toevoeging concurreert niet met de verticaliteit van de korenmolen. Beide vormen zijn sober en versterken elkaar. De kroonlijst van de nieuwe woning is daarom uitzonderlijk laag, binnenin werd het dak opengewerkt zodat er toch een grote ruimtelijkheid ontstaat. Grote raampartijen werden strategisch gepositioneerd in het massieve volume om zo het zicht op het landschap van 'Pays Des Collines' naar binnen te trekken.
 
^ 1736 TORENVELD

CLIENT: Kirsten Blanckaert & Yorick Lison
LOCATION: Bever
DESIGN: 2018
STATUS: Uitvoering
 
^ 1714 NEKKERSPUT

Hernieuwen en uitbreiden van een bestaande ééngezinswoning.

CLIENT: Stephanie Vande Velde & Billemon Dieter
LOCATION: Pollare
DESIGN: 2017
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1610 STATIONSTR

Hernieuwen van een bestaand herenhuis en omvormen naar een meergezinswoning met architectenkantoor.

CLIENT: Anouchka Olbrechts en Andreas De Boeck
LOCATION: 9220 Hamme, Stationstraat 8
DESIGN: 2016
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1822 OUDESTEENWEG

Nieuwbouw gesloten bebouwing met zicht op de Oudenberg.

CLIENT: Ellen Herregods & Thomas De Ryck
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2027 ARESTR

Nieuwbouw driegevelwoning

CLIENT: Stefanie Verstockt & Wouter Massez
LOCATION: Herzele
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2034 PUTTEKEN

CLIENT: Wim Lumen
LOCATION: Vollezele
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2031 TENABELE

Renoveren en uitbreiden van een eengezinswoning met een tuinkamer.

CLIENT: /
LOCATION: Nukerke
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2016 HOLSTR

Nieuwbouw woning met stalen gevelbekleding.

CLIENT: Mieke Cools & Jasper Van Renterghem
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1963 BLARENHOEK

CLIENT: Natalie & Sven (MAKSIMO)
LOCATION: Zottegem
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1900 S1

Ontwerp Sara De Pelsemaeker

CLIENT: n.v.t.
LOCATION: Gent
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1951 BERGESTR

Renovatie en uitbreiding van een eengezinswoning.

CLIENT: Wouter Vleeschouwers & Lotte Van Waeyenberg
LOCATION: Herzele
DESIGN: 2019
STATUS: Bouwaanvraag
 
^ 1944 WvMOERBEKESTR

Nieuwbouw woning in een bestaande loods.

CLIENT: /
LOCATION:
DESIGN: 2019
STATUS: Uitvoering
 
^ 1973 WALLESTR

Renovatie

CLIENT: Isabelle Decallone & Karoline De Corte
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2014 COMMIJN

CLIENT: Particuliere bouwheer
LOCATION: Bever
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2022 POLDERSTR

Uitbreiding van een eengezinswoning.

CLIENT: fam. Guinotte
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1900 S2

Ontwerp Sara De Pelsemaeker

CLIENT: n.v.t.
LOCATION: Gent
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1974 ERREBEKSTR

Tijdelijke verblijfplaats voor retraite in het landelijke Pajottenland.

CLIENT: Private
LOCATION: Galmaarden
DESIGN: 1974 ERREBEKSTR
STATUS: Voorontwerp
Het gebouw gaat op in zijn omgeving door zijn vorm en materiaalgebruik. Aan de hand van een groendak verschuilt het volume zich haast in het bestaand talud. Het langgerekt gebouw met enkel een gelijkvloers verdiep accentueert de helling van de straat. De architectuur speelt in op zijn context en vormt een harmonisch geheel met het landschap.
 
^ 1603 GAVERSTR

Hernieuwen en omvormen van een bestaande ééngezinswoning naar één kantoor en drie wooneenheden.

CLIENT: Steenhoudt Jan
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2016
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1302 GASTHUISSTR

Hernieuwen van een bestaand gebouw en omvormen tot architectenkantoor en drie wooneenheden.

CLIENT: Mathias Desmecht
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2013
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1902 BRUGSTRAAT

Verbouwing van een hoeve naar een eengezinswoning met wintertuin.

CLIENT: Veerle Vansteen
LOCATION: Maldere, Londerzeel
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1858 VOGELSTRAAT

Renoveren van een hoeve naar een woning met wintertuin.

CLIENT: Miranda Van Tricht & Inge Thibaut
LOCATION: Sint-Pieters-Leeuw
DESIGN: 2018
STATUS: Uitvoering
 
^ 1915 KANAKKENDRIES

Uitbreiding van een eengezinswoning in de dorpskern van Zarlardinge.

CLIENT: Erika Bekaert
LOCATION: Zarlardinge, Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1842 VOSKENSSTR

Ontwerp voor het uitbreiden van een bestaande woning op de flank van de Oudenberg. Toevoeging van een nieuwe leefruimte in polycarbonaat.

CLIENT: Maxime Cools
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1856 HOGEWEG

Uitbreiding van een hoeve.

CLIENT: Mieke Van Den Eynden & Toon Cornelis
LOCATION: Asse
DESIGN: 2018
STATUS: Bouwaanvraag
 
^ 1866 HOFSTR

Uitbreiden van een eengezinswoning met een tuinkamer in houten blokkaderramen.

CLIENT: dhr. en mevr. Vereertbrugghen
LOCATION: Denderbelle
DESIGN: 2018
STATUS: Bouwaanvraag
De massieve houten structuur vormt tegelijkertijd de blokkader structuur van het buitenschrijnwerk. De grote raampartijen weerspiegelen de omgeving zodat de architectuur niet te veel aandacht vraagt. Door de specifieke detaillering straalt het gebouw rust en eenvoud uit. Zowel de dakrand als de licht uitkragende vloerplaat laten het gebouw haast zweven in het landschap.
 
^ 1942 GROTENDRIES

Verbouwing van een bungalow woning.

CLIENT: Isabelle Cloots & Jelle Maes
LOCATION: Meise
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1937 HOLSTR

Uitbreiden van een eengezinswoning met een tuinkamer en wintertuin.

CLIENT: Louisa Persoons
LOCATION: Malderen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp