^ 2061 WILDERSTR

Nieuwbouw eengezinswoning/ betonskelet.

CLIENT: Romi Van Roo & Ruben Hemmeryckx
LOCATION: Galmaarden
DESIGN: 2020
STATUS: Opmaak bouwaanvraag
 
^ 2065 BRNG

Vrijstaande nieuwbouw eengezinswoning in 'Mid Century Modern' stijl.

CLIENT: Privaat
LOCATION: /
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1702 GEMEENTESTR vo2

Case study house / conceptwoning en wintertuin bekleed met polycarbonaat/ staalstructuur.

CLIENT: Frederik De Padt
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1911 EECKHOUT

Compacte nieuwbouw woning met geprofileerde stalen gevelbekleding.

CLIENT: Jelien Krikilion & Wim Van de Vyver
LOCATION: Bever
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2067 LANGEVELDE

Nieuwbouw driegevelwoning met splitlevels.

CLIENT: Yana Kiekens & Sarren Abbeloos
LOCATION: Merchtem
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1302 GASTHUISSTR

Hernieuwen van een bestaand gebouw en omvormen tot architectenkantoor en drie wooneenheden.

CLIENT: Mathias Desmecht
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2013
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1804 ADAMSTR

Bedrijvencentrum met evenementenzaal/ renovatie en nieuwbouw uitbreiding met betonskelet.

CLIENT: Evotis BVBA
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Gesloten ruwbouw winddicht opgeleverd
Nieuwbouw uitbreiding met betonskelet en renovatie van een bestaand gebouw naar kantoren, evenementenzaal en twee appartementen.
 
^ 2017 NIEMANDSLAND

Bouwen van een uitkijktoren in waterwingebied op de grens van Nederland en België/ staalconstructie.

CLIENT: EGTS Linieland
LOCATION: Land van Waas en Hulst
DESIGN: 2020
STATUS: Laureaat 2e plaats
 
^ 1735 STPIETERSNIEUWSTR

Ontwerp voor een koffiebar in het hartje van Gent/ interieur.

CLIENT: OR coffee bar
LOCATION: Gent
DESIGN: 2017
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1924 OUDENAARDSESTR

De microtorens-Hoger bouwen en verdichten/ prefab industriebouw betonconstructie.

CLIENT: Privé investeerder
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Opmaak bouwaanvraag
Ontwikkelen van een stadsdeel in de stationsbuurt van Geraardsbergen. Een nieuwbouw meergezinswoning met 38 woon-units, horeca gelegenheid en ondergrondse parking.
 
^ 1974 ERREBEKSTR

Tijdelijke verblijfplaats voor retraite in het landelijke Pajottenland.

CLIENT: Private
LOCATION: Galmaarden
DESIGN: 1974 ERREBEKSTR
STATUS: Voorontwerp
Het gebouw gaat op in zijn omgeving door zijn vorm en materiaalgebruik. Aan de hand van een groendak verschuilt het volume zich haast in het bestaand talud. Het langgerekt gebouw met enkel een gelijkvloers verdiep accentueert de helling van de straat. De architectuur speelt in op zijn context en vormt een harmonisch geheel met het landschap.
 
^ 2047 ASTRIDLAAN

Nieuwbouw kantoorgebouw met twee bovenliggende appartementen bekleed met geperforeerde staalplaten/ industriebouw staalskelet.

CLIENT: Jan De Smet Van Damme
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2020
STATUS: Opmaak bouwaanvraag
 
^1830 KRUISVELD

Nieuwbouw kantoor en uitbreiding loods voor opslag/ industriebouw staalskelet.

CLIENT: Technicas
LOCATION: Londerzeel
DESIGN: 2018
STATUS: Definitief voorontwerp
 
^ 1735 STPIETERSNIEUWSTR

Staalstructuur met verticale terrassen en wintertuin.

CLIENT: Ana Attento
LOCATION: Gent
DESIGN: 2017
STATUS: Niet uitgevoerd
 
^ 1960 ASTRIDLAAN

Nieuwbouw uitbreiding van een autogarage/ industriebouw staalskelet.

CLIENT: Geraard Motor - De Smet - GD&J
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Definitief voorontwerp
 
^ 1917 SINT AMELBERGAKERK

Inzending voor een tijdelijke interventie op de Sint-Amelbergakerk in Bossuit naar aanleiding van een open oproep. De hernieuwde publieke ruimte wordt extra in de kijker gezet door de uitkijkpost. Deze nodigt de bezoeker uit om de voorgaande ingreep te bezoeken en van een ander perspectief te bekijken. Het nieuwe volume fungeert, net zoals de kerktoren, als landmark en structureert het dorp en zijn directe omgeving.

CLIENT: Contrei live - Intercommunale Leiedal
LOCATION: Avelgem, Leiedal
DESIGN: 2019
STATUS: Niet uitgevoerd
 
^ 1947 ZONNEBLOEMSTR

Lichtinstallatie voor een kunstencentrum in een voormalig shopping center.

CLIENT: Denderland
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1928 SCHILLEBEEKSTR

Nieuwbouw woning met zuid gerichte binnentuin langs de voorzijde.

CLIENT: Wim Van Holder & Lien Ogiers
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 2007 HERENVELD

Interieur renovatie van het Bedrijvencentrum Regio Geraardsbergen.

CLIENT: Bedrijvencentrum Regio Geraardsbergen nv
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2020
STATUS: Aanbesteding
 
^ 1856 HOGEWEG

Uitbreiding van een hoeve.

CLIENT: Mieke Van Den Eynden & Toon Cornelis
LOCATION: Asse
DESIGN: 2018
STATUS: Bouwaanvraag
 
^ 1944 WvMOERBEKESTR

Nieuwbouw woning in een bestaande loods.

CLIENT: /
LOCATION:
DESIGN: 2019
STATUS: Uitvoering
 
^ 1866 HOFSTR

Uitbreiden van een eengezinswoning met een tuinkamer in houten blokkaderramen.

CLIENT: dhr. en mevr. Vereertbrugghen
LOCATION: Denderbelle
DESIGN: 2018
STATUS: Bouwaanvraag
De massieve houten structuur vormt tegelijkertijd de blokkader structuur van het buitenschrijnwerk. De grote raampartijen weerspiegelen de omgeving zodat de architectuur niet te veel aandacht vraagt. Door de specifieke detaillering straalt het gebouw rust en eenvoud uit. Zowel de dakrand als de licht uitkragende vloerplaat laten het gebouw haast zweven in het landschap.
 
^ 1858 VOGELSTRAAT

Renoveren van een hoeve naar een woning met wintertuin.

CLIENT: Miranda Van Tricht & Inge Thibaut
LOCATION: Sint-Pieters-Leeuw
DESIGN: 2018
STATUS: Uitvoering
 
^ 1814 GERAARDSBERGEN

Stad van de toekomst - Toekomst van de stad 3D print maquette voor het 950-jarig bestaan van de stad.

CLIENT: Stad Geraardsbergen
LOCATION: Geraardsbergen
DESIGN: 2018
STATUS: Opgeleverd
 
^ 1711 MITURAYE

Bouwen van een nieuwbouw eengezinswoning naast een ruïne van een korenmolen/ massiefbouw.

CLIENT: Liesbet Servaes & Bjorn Van De Vreken
LOCATION: Ellezelles
DESIGN: 2017
STATUS: Opgeleverd
De uitdaging van deze opdracht was om de bijzondere plek en de schoonheid van de bestaande ruïne te koesteren. Er werd een langwerpig en ingetogen volume ontworpen in de archetypische vorm van een langhoeve met zadeldak. De nieuwe horizontale toevoeging concurreert niet met de verticaliteit van de korenmolen. Beide vormen zijn sober en versterken elkaar. De kroonlijst van de nieuwe woning is daarom uitzonderlijk laag, binnenin werd het dak opengewerkt zodat er toch een grote ruimtelijkheid ontstaat. Grote raampartijen werden strategisch gepositioneerd in het massieve volume om zo het zicht op het landschap van 'Pays Des Collines' naar binnen te trekken.
 
^ 2014 COMMIJN

CLIENT: Particuliere bouwheer
LOCATION: Bever
DESIGN: 2020
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1900 S1

Ontwerp Sara De Pelsemaeker

CLIENT: n.v.t.
LOCATION: Gent
DESIGN: 2019
STATUS: Voorontwerp
 
^ 1949 MRK

Meergezinswoning met tien woon-units/ massiefbouw bekleed met polycarbonaat.

CLIENT: Privaat
LOCATION: /
DESIGN: 2019
STATUS: Opmaak bouwaanvraag