2201 CHURCHILLST

Welkom bij de splinternieuwe groepspraktijk voor de kinesisten van Sportkinetics in Aalst. In een naadloze samenwerking met Confistruct heeft het architectenteam binnen een kort tijdsbestek een complete transformatie gerealiseerd voor de bestaande loods. Vanaf de afbraakwerken tot aan de verfijnde afwerking, en van vloer tot plafond, zijn alle aspecten van het gebouw zorgvuldig heroverwogen en opnieuw vormgegeven.

 

De essentie van het werk richtte zich niet alleen op het exterieur, maar omvatte tevens de binnenkant, met als kers op de taart op maat gemaakt projectmeubilair. Het resultaat is een ruimte die niet alleen functioneel is, maar tevens esthetisch genot biedt. Door een strikte budgetbeheersing toe te passen, is er met succes een omgeving gecreëerd waar beweging niet alleen centraal staat, maar waar het ook aangenaam is om in te vertoeven. Natuurlijk daglicht stroomt overvloedig door de ruimte, waardoor een levendige en uitnodigende sfeer ontstaat. Het ontwerp is doordacht, met aandacht voor detail en architecturaal comfort.

Dit project vertegenwoordigt niet slechts een groepspraktijk; het fungeert als een levendig voorbeeld van hoe slim ontwerp, samenwerking en efficiënte uitvoering samenkomen om een ruimte te creëren die niet alleen aan de behoeften van de gebruikers voldoet, maar deze zelfs overstijgt. Het team is trots op het resultaat en kijkt uit naar het gedijen van deze innovatieve groepspraktijk in het hart van Aalst.

 

meer projecten

meer projecten