2202 CITYSAFES

CitySafes heeft ons ingeschakeld voor de uitdagende taak om bestaande panden om te bouwen tot CitySafes vestigingen over heel België, en we zijn verheugd te melden dat we deze ambitieuze samenwerking voor 20 filialen in slechts 2 jaar succesvol hebben gerealiseerd. Bij ODA Architecture ben je aan het juiste adres voor een resultaatgericht ontwerp en zorgeloze uitvoering.

Ons toegewijde team heeft gezorgd voor een doordacht en budgetvriendelijk concept. Nauwkeurige opvolging en efficiënte communicatie waren voor ons geen optie, maar een absolute vereiste. De transformatie van alle 20 filialen omvatte niet alleen het verven van wanden en deuren in de kenmerkende blauwe kleur, maar ook het slim integreren van de branding in de kleur van de tapijttegels. Het gehele gebouw werd voorzien van een strak systeemplafond dat elegant de technieken verbergt.

In samenwerking met Confistruct, onder leiding van ervaren projectleiders, hebben we de coördinatie van cruciale aspecten zoals beveiliging en HVAC met precisie gemanaged. Veiligheid staat hoog in het vaandel, en daarom hebben we waar nodig glazen wanden toegevoegd om optimale veiligheid te garanderen. De op maat gemaakte balies en keurig afgewerkte kluizen, met hetzelfde hout als de werkbladen, getuigen van onze toewijding aan detail en vakmanschap.

CitySafes, de eindgebruiker van dit prachtige project, beschrijft zichzelf als de bewaarder van alles wat waarde heeft, zowel emotioneel als materieel. Van juwelen en bruidsschatten tot foto’s, back-ups, documenten en erfstukken, CitySafes biedt gemoedsrust door te waken over deze waardevolle eigendommen in zwaarbeveiligde bankkluizen.

Bij ODA Architecture realiseren we uw visie, en in dit geval hebben we samen met CitySafes een veilige haven gecreëerd voor alles wat waarde voor u heeft. We zijn uw partner in projectinrichting, interieurbouw, afwerking, werken met totaalaannemer, totaalconcepten, projectarchitectuur, en winkelinrichting.

 

meer projecten

meer projecten