2309 MIJNWERKERSSTR

Nieuwbouw meergezinsvilla met acht woonunits in het hart van Moerbeke / massiefbouw.

CLIENT: privaat
LOCATIE: Mijnwerkersstraat, Moerbeke (Geraardsbergen)
ONTWERP: 2023
STATUS:  aanbesteding

In het hart van Moerbeke, temidden van een weelderig groen landschap wordt een uniek vastgoedproject gerealiseerd. Deze kleinschalige ‘meergezinsvilla’ met zijn acht luxueuze woningen bevindt zich in centraal in de sfeervolle dorpskern, omgeven door een rustige landelijke omgeving aan de rand van het prachtige natuurreservaat De Rietbeemd. Een serene doodlopende straat verwelkomt u, met een charmante doorgang voor fietsers en wandelaars. Het nabijgelegen station van Moerbeke biedt het beste van twee werelden: groen wonen met een centrale ligging. Bovendien vindt u naast de deur het levendige dorpsplein, waar u toegang heeft tot alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals scholen, winkels en restaurants.

EEN OASE VAN RUST IN EEN LEVENDIGE OMGEVING

Verborgen in een rustige doodlopende straat, die wordt doorkruist door een schilderachtig fiets- en wandelpad, biedt dit project de perfecte balans tussen sereniteit en toegankelijkheid. Met het nabijgelegen station van Moerbeke geniet je van een groene woonomgeving zonder in te boeten aan centrale ligging. Bovendien bevindt het bruisende dorpsplein met al zijn voorzieningen zich vlakbij, waaronder scholen, winkels en restaurants.

Het doordachte en efficiënte ontwerp, in combinatie met het eigentijdse interieurontwerp, zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid dat u zult koesteren. Geniet van zuidelijk georiënteerde leefruimtes met aangrenzende terrassen, waar u uitkijkt op het weelderig groen. Hier kunt u volop genieten van privacy, terwijl collectiviteit juist extra kwaliteiten toevoegt aan uw woongenot.

VOOR ONS STAAT GOEDE ARCHITECTUUR GELIJK AAN INTRINSIEKE DUURZAAMHEID

Bij ons draait alles om het toevoegen van boeiende elementen aan deze prachtige locatie, zonder ooit in banaliteit te vervallen. We streven naar een meerwaarde in plaats van enkel rendement en kosten. Daarom benaderen we het bouwproces met zorg en respect voor wat schaars is, omdat goede architectuur voor ons synoniem staat aan intrinsieke duurzaamheid. Wat mooi is, is immers van nature duurzamer.

‘ODA projects’ is gespecialiseerd in het creëren van kwalitatieve vastgoedprojecten die op maat van de bewoners worden vormgegeven, met een sterke focus op duurzaamheid en energiezuinig bouwen. Door gebruik te maken van onder andere zonnepanelen, warmtepompen en optimale isolatie, sparen we niet alleen het milieu, maar bespaar je ook op je energiekosten. 

EEN RUIMTELIJKE ERVARING DIE NAADLOOS OVERLOOPT IN HET GROEN

Elke woning is met de grootste zorg afgewerkt en biedt een overvloed aan comfort. Denk aan geanodiseerde aluminium ramen, een elegante en eigentijdse gevelsteen, royale raampartijen met naadloze glazen hoeken en ruime schuiframen. Bovendien is er een ondergrondse parkeergarage die rechtstreeks toegankelijk is via een lift, voor optimaal gebruiksgemak.

Het doordachte en efficiënte ontwerp, in combinatie met het eigentijdse interieurontwerp, zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid dat u zult koesteren. Geniet van zuidelijk georiënteerde leefruimtes met aangrenzende terrassen, waar u uitkijkt op het weelderige groen. Hier kunt u volop genieten van privacy, terwijl collectiviteit juist extra kwaliteiten toevoegt aan uw woongenot. 

meer projecten

meer projecten