architect villabouw

ODA streeft naar harmonie tussen vorm en inhoud.

luxueus leven in cutting-edge moderne villa’s.

voor XS en XL villabouw

oda architecten

Organization for Design and Architecture (ODA) is een architectenbureau met een decennium ervaring in villabouw, in alle vormen en maten, van het minimale tot het majestueuze.

We zoeken in elk ontwerp naar evenwicht en gelaagdheid, niet dogmatisch maar als één logisch geheel. Onze sterkte is optimaal omspringen met minimale middelen.

villabouw architect portfolio

contacteer ons

 
 

 

 

  diensten

  ontwerp

  uitwerking

  projectmanagement

  interieur

  landschap

  vergunningen

  bouwtekeningen

  bouwbegeleiding

  Bij ODA ontvouwen we een creatieve visie in elke ontwerpfase, met als doel uw droomvilla tot leven te brengen. Van primaire schetsen tot gedetailleerde visualisaties, onze dienstverlening omvat alles: technische documentatie met bouwtekeningen en specificaties, essentieel voor een vlekkeloze realisatie. Ons commitment aan duurzaam ontwerp zorgt ervoor dat elke moderne villa esthetisch aantrekkelijk is en milieuvriendelijke oplossingen integreert. Met een strak projectmanagement zorgt ODA voor een efficiënte voortgang van elk bouwproject, terwijl ons interieur- en landschapsontwerp de binnen- en buitenruimtes naadloos op elkaar afstemt. De expertise in vergunningen en regelgeving garandeert dat jouw project voldoet aan alle noodzakelijke wetgeving, waardoor uw visie naadloos in realiteit wordt omgezet.

  kostprijs calculator

  Bereken hier een geschatte prijs van de kost voor de bouw van een moderne villa en de architectkost. Prijzen zijn indicatief en niet bindend.

  Wat is de gewenste grootte van je villa?

  250

  reviews

  Wij zijn een tijdje geleden in zee gegaan met ODA architecture. Wij zijn echt onder de indruk van hun visie en toewijding. Van het eerste concept tot de bouwaanvraag, hun aandacht voor detail en innovatieve ontwerpideeën onderscheiden hen echt.

  Dimitri De Noose zaakvoerder

  Een plezier om met ODA samen te werken! Zeer professioneel, creatief en kundig. Naast het knappe resultaat is ook de werkwijze een voltreffer. Aanrader!

  Ralph Ortega

  Een belangrijke capaciteit voor architecten is out of the box denken, en dat kunnen deze heren als de beste. Keep up the good work, fantastisch project en ontwerp met passie getekend en opgevolgd.

  Bert Van Aken

  Prachtige ontwerpen, professioneel contact. Voelen goed aan wat de eindklant verwacht.

  Anouchka Olbrechts

  Team

  Mathias Desmecht
  architect, oprichter

  Andreas De Boeck
  architect, oprichter

  Dille Van Brakel
  interieurarchitect
  ( 2021 – … )

  Amber Coppens
  ingenieur-architect, stage
  ( 2021 – … )

  Mette Groeninckx
  interieurarchitect
  ( 2019 – … )

  Cis Vanlandschoot
  ingenieur-architect
  ( 2019 – … )

  Silke Leroy
  architect
  ( 2018 – 2020 )

  Sara De Pelsemaeker
  architect
  ( 2018 – … )